Presentacions de la II Sessió C’ORGAN “Comunitats de pràctica: l’experiència de la CORH, comunitatXBM, Compartim i Innogent"

Dimecres 4 de maig, de 9.30h a 12.30h, a l'Espai Francesca Bonnemaison, va tenir lloc la II Sessió C'ORGAN.

En aquesta ocasió vam tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà l’experiència de diverses comunitats de pràctica i processos d'innovació col·laborativa en l’àmbit públic, per tal d’obtenir aprenentatges útils per a l’impuls de la C’ORGAN i d’altres comunitats i projectes de la Diputació de Barcelona.

Us fem arribar les presentacions utilitzades pels ponents:

 • Experiència CORH: Mar Masachs, cap del Departament de la Comunitat de Recursos Humans, de l'Oficina de Projectes Transversals i de Suport a la Gestió, Diputació de Barcelona.
   
 • Experiència comunitatXBM: Montserrat Alvarez-Massó, responsable de Cooperació bibliotecària de la Gerència de Serveis de Biblioteques, Diputació de Barcelona.
   
 • Experiència Compartim: Jesús Martínez, responsable de Formació Directiva i Nous Programes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Generalitat de Catalunya.
   
 • Experiència Innogent: Remei Pararols, responsable de Plantilles de personal de la Secretaria d'Administració i Funció Pública, Generalitat de Catalunya.
   

2 comentaris

Álvarez Massó, Montse

Ha estast un plaer compartir la sessió amb tos volsatres. Seguim

Henrich Ballester, Joat

Moltes gràcies Montse ! Seguim, seguim :)